Lahti keräsi unelmia Joulumaassa

Lahti Unelmat liikkeelle keräsi kaupunkilaisten unelmia Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun järjestämässä Joulumaassa 1.12.2016

JOULUMAA 1.12.2016 KERÄTYT UNELMAT

AIKUSTEN UNELMAT

7xhiihto,

4xuinti

3xkuntosali,

3xtanssa

2xkiipely

2xtennis

2xtriathlon

bailatino, frisbeegolf, jalkapallo, juoksu, kahvakuula, kuntoilu, lacrosse, laskettelu, lenkkeily, lentopallo, maahokkey, moottoriurheilu, nyrkkeily, pilates, pyöräily, sauvakävely, suunnistus, ralli, ratsastus, ryhmäliikunta, taitouinti, yleisurheilu, lisää aikaa liikunnalle, lisää liikuntaa, lisätä liikuntaa, lisätä omaa liikuntaa, liikkua, aikuisten hiihtokoulu, säbäseurat yhteen, suurhalliin lisää vuoroja, huhtikuussa viimeistään aloitan lenkkeilyn, ostaa MM-kisalippu, että Lahti olisi oikeasti Liikkuva kaupunki, hiihtää 10. Finlandia hiihto, soutaa 25. Sulkava soutu, päiväkodeille MM-kisalippuja,

Yhteensä 59 vastausta.

LASTEN UNELMAT

19xjalkapallo

16xluistelu

14xhiihto

12xtanssi

11xuinti

9xjääkiekko

9xparkour

8xtelinevoimistelu

8xkoripallo

6xsalibandy

4xjumppa

4xmäkihyppy

4xringette

4xtennis

3xkiipeilu

3xlaskettelu

3xmotocross

3xratsastus

2xkarate

2xpesäpallo

2xvoimistelu

2xhyppiminen

2xpulkkamäki

2xpartio

baletti, cheerleading, juoksu, juoksukisa, kansantanssi, lentopallo, lumilautailu, nyrkkeily, pyöräily, ryhmävoimistelu, suunnistus, taido, temppukoulu, temppurata, triathlon, yleisurheilu,

eläinkerho, poninhoito, kuvataide, lumiukko, lumiukko, kouluun enemmän liikuntaa, Hop Lopiin meneminen, kuvataide, sirkus, mopo, uimahalli, rekkakuski, palomies + 8 muuta kuvaa.

yhteensä 189 vastausta.

Kaikkiaan 248 kirjausta.

Julkaistu 09.01.2017

Lahti mukaan Unelmat liikkeelle 2017 hankkeeseen

Unelmat liikkeelle 2017 -hanke on valtakunnallinen liikkumiseen, yhdessä tekemiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen erikoistunut toimintamalli. Unelmat liikkeelle -hanketta on lanseerattu onnistuneesti eripuolilla Suomea. Nyt Lahdenkin on aika lähteä mukaan laittamaan kaupunkilaisten Unelmia liikkeelle. Hanke kestää koko 2017 ajan ja jokainen on tervetullut mukaan!

Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio VALO ry:n tavoitteena on toteuttaa Liikunnan Unelmavuosi eripuolella Suomea vuoden 2017 aikana. Hanke on osa Suomi 100 juhlavuotta ja Lahden 2017 MM-kilpailuja. Iitti on lähtenyt mukaan hankkeeseen ja toivookin asukkailta aktiivista osallistumista yhteisen hyvinvoinnin parantamiseksi ja liikunnallisemman elämäntavan juurruttamiseksi kuntaan!

Liikunnan Unelmavuoden 2017 tavoitteena on kokeilukulttuurin keinoin löytää uusia toimintamalleja ja tapoja liikkeen lisäämiseksi ja liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi eri ikäryhmissä. Tavoitteena on valmiiden mallien sijaan aktivoida ja innostaa kuntalaisia ja yhteisöjä itse miettimään keinoja ja tapoja liikkeen lisäämiseksi. Kuntalaisten on tarkoitus itse järjestää toisilleen liikunnallisia tapahtumia ja kokeiluja. Hanke toteuttaa Suomi100 innovaatiota ja tuottaa uuden pysyvän toimintamallin yhdessä tekemiseen.

Kokeilukulttuuriajatus liittyy vahvasti koko liikuntayhteisön valtakunnalliseen visioon ”Maailman liikkuvin urheilukansa 2020”, jossa yhtenä oleellisena osana on ihmi­sten innostaminen ideoimaan ja tuottamaan ratkaisuja omaa arkea ja liikuntaa koskevissa asioissa.